DutchEnglishGerman

Paas-update: video (drone) impressie van Scheepswerf Delfzijl , v/h Hunfeld BV

Schepen op de helling zijn de mosselkotter WYK 9 voor jaarlijks groot onderhoud, eigenaar Adriaan Leuschel, behorende bij de Aquamosselgroep en de peilboot Manuell II voor service aan één van de schroefassystemen. Eigenaar, Gebroeders van der Lee, landelijk bekend van Grond-, Weg- en waterbouw met hoofdvestiging in Hagestein.

Afgemeerd liggen de Crewtenders  EEMSWAVE voor motor- en fenderwissel en de EEMSWIND voor het wisselen van de twee schroeven, beide schepen van rederij Amasus uit Delfzijl en de CTV Njord Puffin voor regulier onderhoud van de fa Njord Offshore uit Tendring, Engeland.

In onze haven ligt afgemeerd het werkschip Waddenzee voor groot onderhoud, behorende tot de vloot van de Fa Leuschel en tevens de sleepboot Marietje Andrea van de heer danser uit Delfzijl voor afbouw interieur. De Deense viskotter van de heer Koke wacht voor reparatie op een sleep naar de werf Bultjer in Ditzum, Duitsland.