DutchEnglishGerman

Alsof het een nieuw opgeleverd schip betreft, zo staat de mosselkotter WYK 9 van de Fa. Leuschel na 3 weken werken op de wal er weer bij.

Vóór de WYK 9 staat inmiddels ook het werkschip Waddenzee van deze rederij op de helling voor groot survey en ligt inmiddels WYK 3 voor de wal afgemeerd om zo spoedig mogelijk de plaats van de WYK 9 in te nemen voor dezelfde werkzaamheden.

Ondertussen is de WYK 8 van dezelfde rederij onderweg van Zeeland naar Delfzijl om na de WYK 3 op de helling te gaan.

De Eemswind van Amasus ligt na reparatie aan de polyester romp en een schroefwisseling alweer te water en wordt de Eemswave van deze rederij in gereedheid gebracht voor een proefvaart dit weekend met de nieuw geïnstalleerde hoofdmotor.

Ook op de Njord Puffin zijn de laatste puntjes op de i gezet en gaat het schip vanaf dit weekend weer varen voor een charter voor een windpark in de buurt van Vlissingen.