DutchEnglishGerman

Poolse schip Oliwia (lengte 80 mtr.) voor reparatie van schroefschade

We zitten momenteel in een periode met de wat langere schepen. Na eerst onlangs het passagierschip “Patria” ( eigenaar Patria Cruises bv van Stichting Climate Ships) met een lengte van 67.00 mtr. op de werf te hebben gehad voor een reguliere onderhoudsbeurt, konden we de afgelopen week het Poolse schip “Oliwia” voor reparatie van schroefschade op de helling zetten. Dit was mogelijk omdat in overleg met het bedrijf Bagger de Boer het geplande schip, de Airset, één week verzet kon worden.

Bekijk hieronder de (droge)beelden van de “Patria”.

Langste schip

Voor Scheepswerf Delfzijl was “Olivia” het langste schip tot nu toe met een lengte van 80.00 mtr. De maximale lengte is op dit moment 81.00 mtr. Ondanks de vakantieperiode zag Propeller Service Delfzijl kans de zwaar beschadigde schroef binnen 3 dagen weer gerepareerd te hebben. Afgelopen vrijdagmorgen kon de Oliwia haar reis dan ook weer vervolgen. 

Bekijk hieronder de (droge)beelden van de “Oliwia”.

Enkele luchtfoto’s van de “Patria” en “Oliwia”. 

Rekentool

Op dit moment zijn we bezig een rekentool voor op onze site te ontwikkelen waardoor het mogelijk is direct een prijsindicatie te krijgen van binnenvaartschepen voor hellingen en conserveren. Volg ons en blijf op de hoogte!