DutchEnglishGerman

Ook tijdens drukte ruimte voor een “Pitstop”.

Hoe druk we het ook hebben, we proberen al onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen. Afgelopen week bijvoorbeeld:

Nadat de charterzeilklipper ‘Elegant’ en vervolgens de Luxe-motor van Chris Drent onze helling en werf hadden verlaten, werd de helling dezelfde dag nog in gereedheid gebracht voor een ‘pitstop’ van de crewtender ‘Njord Zephyr’. Deze werd door de Fa. Petzelberger uit Aurich voorzien van een geheel nieuwe aandrijfunit. Vrijdagmorgen werd het schip op de helling gezet en vervolgens in de namiddag weer te water gelaten. 

Na enkele tests aan de kade ‘s avonds en met een extra brugopening met medewerking van brugwachter Linda kon het schip alweer naar zee vertrekken om de werkzaamheden aan de windparken uit te kunnen voeren. Daarna kon het schip alweer naar zee vertrekken om de werkzaamheden aan de windparken uit te kunnen voeren.