DutchEnglishGerman

Vacature Metaalbewerker

Oktober 2021

Wij zijn op zoek naar een metaalbewerker met enige basis ervaring. Je voert met collega’s reparaties uit aan allerlei soorten binnenvaart- en kleinere zeeschepen. Ook worden er constructies gebouwd voor verbouw of nieuwbouw van schepen.

Basiservaring van typische metaalbewerkingen is vereist zoals snijbranden, samenstellen en hechten, met tevens basiskennis van MIG/MAG en booglassen.

Het werken op onze scheepswerf is afwisselend. Voortdurend liggen er allerlei soorten schepen op onze helling of op lokatie voor allerlei werkzaamheden. Je zorgt er, samen met je collega’s voor, dat de schepen naar volle tevredenheid van de klanten de werf weer verlaten.

Wij bieden een contract met een salaris volgens CAO Kleinmetaal, uitgaande van een werkweek van 38 uur. Daarnaast bouw je pensioen op, ontvang je een reguliere reiskostenvergoeding en verstrekken we bedrijfskleding om veilig te werken. Wij vinden het ook erg belangrijk dat je jezelf verder kan ontwikkelen in je werk. We geven gelegenheid om via de werf cursussen / opleidingen te volgen. Na een inwerkperiode bieden we je graag een vast dienstverband aan.

Lijkt het je een leuke baan? Stuur een reactie met je cv naar Scheepswerf Delfzijl, Eemskanaal ZZ. 74, 9936 AP Farmsum. Heb je nog vragen, bel dan gerust of kom eens langs.